Több vendégem is részt vett Kémiai hámlasztó kezelésen, méghozzá kúra formájában. Kúra esetén 3 hetente érdemes ismételni a kezeléseket. Már 1 alkalom is nagyon szépen kiegyenlíti a bőr felszínét, viszont a tapasztalat azt mondatja velem, hogy minimum 3 alkalommal érdemes eljönni ahhoz, hogy hatásosabb eredményeket érjünk el. Szeretném, ha nem tőlem hallanál az eredményekről, hanem a vendégeim tartanánk egy élmény beszámolót róla. Feltettem nekik pár kérdést, amire nagyon szívesen válaszoltak.

Legelőször Réka válaszait szeretném veletek megosztani, aki már másodszor vett részt egy 3 alkalmas kúrán. Szakmai véleményem az, hogy a bőre már az első alkalommal sem volt annyira problémás, pattanásos, mint ahogy azt ő látta. Viszont az első kúra után, amit tavaly januárban kezdtünk és tavaly márciusig tartott, nagyon egyenletes, egységes lett a bőre. Majd tavaly nyáron elkezdte használni a Germaine de Capuccini Timexpert Radiance C+ szérumot, szemkörnyékápolót és krémet. Mindemellett, pedig naponta többször is védi a bőrét a Mesosystem SPF50+ fényvédővel. Hihetetlenül szépen karbantatja a bőrét, betartja azt, amit megbeszéltünk, hiszen így lehet hosszútávon fenntartani a bőr állapotát. Most pedig jöjjenek a kérdések és a válaszok:

Kriszti: Először is kezdjük azzal, hogy hogyan és nagyjából mikor találtál rá az AromaSarokra?
Réka: Barátnőm ajánlotta, kb. 2017-ben.
Kriszti: Milyen bőrproblémával kerestél fel? Min szerettél volna változtatni?
Réka: 20-as éveim végén jártam, és még mindig nagyon problémás volt a bőröm, gyulladt, göbös, pattanásos, mitesszeres. Folyton ápolatlannak éreztem magam, és sok sok alapozó mögé bújtam.
Kriszti: Mielőtt elkezdtünk beszélgetni a hámlasztásról, tudtad, hogy milyen kezelés lehet? Hallottál már róla?
Réka: Igen, már hallottam róla korábban, nem féltem tőle.
Kriszti: Milyen érzések, milyen gondolatok kavarogtak benned az első kezelés előtt? És utána?
Réka: Kíváncsi voltam és bizakodó előtte is. Utána pedig jó érzés volt, hogy megújul a bőröm, nincs vele gondom. Jó szakember, jó termékek, hosszútávon hatásos, látványos kezelés, mindenki ezt keresi. 😊 Nekem ez megéri anyagilag is, mert sok hónapon át tiszta a bőröm hámlasztás után.
Kriszti: Az első alkalom után milyennek láttad a bőrödet? Láttál bármilyen változást?
Réka: Puha volt, selymes, egyenletesebb, a gyulladások visszahúzódtak.



Előtte kép 2021. 01. 26-án készült az 1. hámlasztó kúra előtt
Utána kép 2022. 01. 07.-én készült a 2. hámlasztó kúra előtt

Kriszti: Mielőtt megkezdtük az első kezelést adtam egy konzultációs és beleegyező nyilatkozatot. A kezelés közben is minden lépésbe beavattalak, átbeszéltük mit csinálhatsz utána. Miután végeztünk nagyjából 1 órával utána kaptál egy e-mailt, amiben részletesen elolvashattad, hogy mikor mi fog történni a bőröddel, mit csinálhatsz és mit nem, mit kell extrém fontosan betartani. A kezelés után még majd 1 hétig kaptad a tájékoztató e-maileket. Arra lennék kíváncsi, hogy ez mennyiben segítette elfogadni az aktuális állapotát a bőrödnek, jó volt tudni, hogy mikor mi történhet a bőrmegújulás során vagy inkább soknak érezted az információt és feleslegesnek?
Réka: Nagyon hasznos volt, többször is átolvastam. Elsőre bonyolultnak tűnt, másodjára már tök egyértelmű. És hát az embert nem lehet elégszer figyelmeztetni, hogy napvédő, napvédő, napvédő. 😊Kriszti: A következő kezelésekre milyen érzésekkel érkeztél?
Réka: Kíváncsian vártam, hogyan hat az újabb sav. A kúra három alkalmas volt, mindig mást alkalmaztál rajtam.
Kriszti: Mennyi idő után láttad, hogy változik a bőröd? Milyen változásokat tapasztaltál a kezelések és a hámlási időszak után?
Réka: 2-3 hét után volt egy megtisztulás érzésem, jó volt végigsimítani a bőrömet, nem voltak ott a mély pattanások, eltűntek az államról is. Nem éreztem azt, hogy alapozóznom kell.
Kriszti: Már bőven az utolsó kezelésed után vagyunk. Most mit tapasztalsz? Milyen a bőröd? Hogy érzed miben változott a legtöbbet? Külsőleg mennyiben más mint a kúra kezdete előtt?
Réka: Sima, problémamentes. Ugyankkor egy picit most foltos, ez talán a terhesség miatt. (szerk. Igen, a várandósság miatt alakultak ki.)
Kriszti: Te ajánlanád a hámlasztó kúrát másoknak? Ha igen, akkor mit üzennél nekik?
Réka: Abszolút ajánlom mindenkinek, a leghatásosabb kozmetikai kezelésnek érzem. Nagyon gyorsan megvan maga a kezelés, a hámlási folyamatban pedig csupán pár nap van amikor nem lehet sminkelni, vagy pici kellemetlenség lép fel, pl. húzódik a bőr. Ez a kellemetlenség semmi egy tisztításhoz képest 😉 Ha valaki attól tart, hogy nem tud majd sminkelni az arcára ezekben a napokban, azt teljesen megértem, mert korábban én sem léptek ki az utcára smink nélkül, és emiatt én is tartottam a kezelés utáni napoktól. Kb. 3 tényleges olyan nap volt, amikor aktívan, látványosan hámlott a bőröm, és pici sminket sem tettem rá. Érdemes mondjuk szerdára időzíteni a kezelést, és hétvégén lehet picit elbújni. De mint minden, ez is fejben dől el , nem feszélyezett a hámló bőr annyira, mert tudtam hogy sokkal szebb jön utána. A szememet és a számat ilyenkor jobban hangsúlyoztam, és simán túlélhető volt. 😊

Rékának hálásan köszönöm az őszinte válaszait. Bízom benne, hogy számodra is hasznos volt és kedvet kaptál a bőrmegújításhoz. Hamarosan egy újabb élménybeszámolóval érkezem!