Régóta érlelődött benne, hogy a kémiai hámlasztásban szeretnék elmélyülni. Nagyon érdekelt, hogy mire is képes, hogyan változik meg általa a bőr.

Végül a kíváncsiságom a félelmem felé kerekedett. De vajon mitől féltem? Savakkal dolgozni nem könnyű, különösen ha a bőrről van szó. Nagyon jól kell tudni őket alkalmazni, hogy pontosan a bőr melyik rétegében dolgozik, mennyi ideig lehet fent, mi történik napokkal a hámlasztás után. Számomra pedig az egyik legfontosabb tényező az volt, hogy a vendégeim hogyan fogják fogadni magát, hogy a hámlási folyamatot. Vannak savak, amelyek éppen, hogy csak egy púderes, míg más savak egy komoly lemezes hámlást okoznak.

A döntésemben nagyon sokat segített, hogy egy olyan márkával találkoztam, aminek a termékei mind a szalonban, mind otthon hatékonyan alkalmazhatóak. Nincsenek megkötések az otthoni ápolás terén, így könnyebben tudnak a vendégeim is felkészülni a kezelés sorozatokra. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincsenek szabályok, pont ellenkezőleg. Azért, hogy tökéletes eredményt érjünk el, együtt kell dolgoznia a vendégeknek a szakemberrel, ezért pár szabályt be kell tartani. Viszont ezek a szabályok nem bonyolultak, könnyen betarthatóak.

Ez a márka nem más mint a Portugál Mesosystem orvosi kozmetikum, ami még elég fiatalnak számít, hiszen 2007-ben alapították. A termékeket Spanyolországban gyártják. Annak ellenére, hogy fiatal hamar az orvos esztétikai szalonok kedvelt kozmetikumává vált. Termékeivel nem csak hámlasztást, hanem tűs és tűnélküli mezoterápiát, hanem akár botox-like hatású arckezeléseket is.

Miért esett a választásom a Mesosystemre? A termékek nagyon tiszták, óriási a választék az hámlasztáshoz használható savakat és az orvosi tisztaságú hatóanyagaikat illetően. Komplex kezelési programokat kínál különböző arcbőr problémákra, méghozzá azonnali megoldást nyújtva a bőr szépségének fokozására. A magas szintű technológiával készült, innovatív hatóanyagok nagy koncentrációban fordulnak elő a termékekben.